ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Στέλεχος Επιχειρήσεων

Τηλ. 6945 462 629
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    LinkedIn    Instagram   

daniilidis_ioannis

Εξαιρετικά πεπειραμένος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης με μια ζεστή και φιλική συμπεριφορά, με αποδεδειγμένη ικανότητα στην επίλυση των διαφορών. Ικανός στην συγκρότηση ομάδων με ταυτόχρονη προσήλωση στις ανάγκες των συνεργατών αλλα και των πελατών.
Συνεπής στην επίλυση προβλημάτων και ενθουσιώδης πολυπράγμων. Ένα ουσιαστικό μέλος της διοικητικής ομάδας με άμεση συμβολή στην πρόταση και υλοποίηση αποτελεσματικών λύσεων με άμεσο αντίκτυπο και συνεισφορά στην μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησης.

Από το 2007 μέχρι και σήμερα είναι Σύμβουλος επιχειρήσεων και παράλληλα από το 2021 μέχρι και σήμερα είναι PR – Stores Manager στο Φαρμακείο «ToFarmakeioMou» και από το 2017 έως σήμερα είναι ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής στο «CHE Cocina y barra Sudamericana» all day bar restaurant στον Πειραιά. Το διάστημα 2014-2016 ήταν διευθυντής στο all day bar restaurant «Lake of Vouliagmeni» και από το 2011-2014 ήταν Γενικός Διευθυντής στο «Gazi College» all day bar restaurant Γλυφάδα & Γκάζι. Το 2009-2011 ήταν ιδιοκτήτης του «PAGOTO» Ice cream and Coffee shop, το οποίο βρίσκεται στην Αργυρούπολη. Από το 2008 – 2010 υπήρξε σύμβουλο πωλήσεων στο MEXIL S.A. Athens.

Επιπλέον 2007-2008 ήταν ιδιοκτήτης του Restaurant Bar «Moloco» στο Γκάζι και παράλληλα το 2007 ήταν Food & Beverage Manager, προϊστάμενος προσωπικού και υπεύθυνος προσλήψεων στο Restaurant Bar «Kitchen Bar» στο Χαλάνδρι. Ακόμη το 2004-2006 ήταν ιδιοκτήτης και μπάρμαν στο «Grande-Dame bar» στο Κολωνάκι. Την περίοδο αυτή (2004-2007) υπήρξε Γενικός Διευθυντής του «Glou» Premium Café Bar Restaurant στον Πειραιά. Το 2003-2006 υπήρξε ιδιοκτήτης του «Bouratza» Restaurant Bar στη Μύκονο. Από το 2001-2003 ήταν διευθυντής πωλήσεων στην Proosis S.A. Olympic Marine στο Λαύριο που ασχολείται με ναυτιλιακό εξοπλισμό. Τέλος, από το 1988-2003 υπήρξε μπάρμαν και διευθυντής μπαρ (Restaurant Bar «Island Athens Riviera»-«Central» στην Αθήνα και στην περιοχή της Γλυφάδας, στο Restaurant Bar «America America», Restaurant Bar «Empire» και Restaurant bar «Mercedes»

Κατέχει πτυχίο φυσιοθεραπείας και έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια μαγειρικής, παραγωγής παγωτού, γευσιγνωσίας Οίνου και Bartending. Είναι εξαιρετικός χρήστης της Αγγλικής γλώσσας με βασικά χαρακτηριστικά και δεξιότητες την διάκριση ταλέντων, την εκπαίδευση και εξέλιξη του προσωπικού, καθώς επίσης τη διαχείριση προϋπολογισμού και την ψυχραιμία υπό συνθήκες πίεσης. Στις δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται το Surfing, Snorkeling, Craft beer, οι καταδύσεις, το θαλάσσιο σκι, τα ταξίδια, το τένις, οι πολεμικές τέχνες (Tang soo do Judo).