ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ελεύθερος Επαγγελματίας

Τηλ. 6942 254 605
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

lyberopoulos_vasilis

Το 2019 ξεκίνησε να ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, εκλέχτηκε Κοινοτικός Σύμβουλος Αρτέμιδος και διετέλεσε ένα χρόνο Αντιπρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου, έπειτα αποδέχτηκε την πρόταση του Δημάρχου Σπάτων-Αρτέμιδος για Ειδικός Σύμβουλος του για θέματα της Καθημερινότητας των πολιτών, την Τουριστική Ανάπτυξη και προβολή του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος.

Στην πορεία όμως όλα άλλαξαν, όταν γνώρισε την σύζυγό του Έλενα, ερωτευτήκανε, παντρευτήκανε, κάνανε τον Δημήτρη και μαζί με την Ελισάβετ και τον Τιμόθεο δημιουργήσανε μια υπέροχη οικογένεια. Η Έλενα έμενε στην Βούλα, και έτσι τα τελευταία τρία χρόνια έγινε μόνιμος κάτοικος του Δήμου ΒάρηςΒούλας Βουλιαγμένης.

Για πολλά χρόνια ήταν ελεύθερος επαγγελματίας, από μικρή ηλικία, όμως, στα 32 του, αποφάσισε να αλλάξει κατεύθυνση, να πραγματοποιήσει το όνειρό του, και έτσι, αποφάσισε να σπουδάσει νομική. Σήμερα είναι ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο τον κατασκευών.

Όποιος έχει ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση γνωρίζει την μαγεία της. Οραματιζεσαι πάντα έναν καλύτερο Δήμο, συνεισφέρεις στους συνδημότες και προσπαθείς για μια καλύτερη πόλη και μια πιο ποιοτική καθημερινότητα.

Στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν πολιτικές αντιπαλότητες, χρειάζονται συναινέσεις και συνεργασίες, οι μοναδικοί αντίπαλοι είναι τα προβλήματα των πολιτών, τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας, τα προβλήματα του Δήμου μας.

Ένα κοινό σκοπό έχουμε όλοι, να δώσουμε ώθηση στη πόλη μας, να αναπτύξουμε τις ικανότητές της! Να οικοδομήσουμε έναν Δήμο όπου χωράνε όλοι! Χωρίς διακρίσεις, χωρίς εξαιρέσεις!

Έτσι λοιπόν, σ' αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, δίπλα σ' έναν δυναμικό και αξιόλογο άνθρωπο, έναν εργατικό Δήμαρχο με φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά, τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, για να πάμε την πόλη μας ακόμα πιο ψηλά!