ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
Τραπεζικός Υπάλληλος

Τηλ. 6942 638 393
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

papageorgiou_foteini

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βούλα (γονείς της είναι οι Βασίλης Παπαγεωργίου και Δέσποινα Φαμέλη), όπου και φοίτησε στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (2ο Δημοτικό Σχολείο) και Μέσης Εκπαίδευσης (1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο).

Συνέχισε τις σπουδές της στο Α/Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας απ’ όπου αποφοίτησε το 2006 με ειδικότητα Κοινωνικής Λειτουργού με ειδίκευση σε άτομα με ψυχιατρικά νοσήματα.

Αμέσως μετά την αποφοίτησή της επέστρεψε στην Βούλα, και ξεκίνησε να εργάζεται στην Τράπεζα Eurobank, στην οποία και εξακολουθεί να εργάζεται μέχρι σήμερα.

Μιλά άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά ενώ είναι και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου σπουδών από το Τμήμα Μάρκετινγκ του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ.

Η απόφαση της να κατέλθει στα κοινά είναι απότοκο της ιστορίας της οικογένειάς της καθώς η πορεία της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον τόπο αυτό. Η επιλογή να συνταχθεί με την προσπάθεια του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και των υπόλοιπων συνοδοιπόρων του στον συνδυασμό «ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, Πόλη για να ζείς» βασίστηκε στην αναγνώριση της προσπάθειας που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια για την βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό της πόλης μας αλλά και στην εμπιστοσύνη που έχω προσωπικά στον Γρηγόρη Κωνσταντέλο για την διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξη του δήμου μας.

Θεωρώ χρέος μου να συμβάλλω με την σειρά μου στην διαρκή ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μέσω του εκσυγχρονισμού και της βελτίωσης των υπηρεσιών του δήμου μας προς τους πολίτες και συντάσσομαι στην προσπάθεια για ένα Δήμο σύγχρονο, με ευαισθησίες απέναντι σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, με σεβασμό στον πολίτη αλλά και σίγουρη προοπτική ανάπτυξης.