ΠΛΙΤΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Ιδιωτικός Υπάλληλος - Φοιτήτρια ΕΚΠΑ

Τηλ. 6932 410 737
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

plitsi_katerina

Γεννήθηκε στην Αθήνα και η καταγωγή της είναι από τη Λάρισα . Μεγάλωσε στη Ρόδο και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Θηλέων Ρόδου, στο οποίο διετέλεσε για τρία χρόνια στο 15μελές Συμβούλιο ως γραμματέας. Κατοικεί μόνιμα στην Βάρκιζα.
Σπούδασε κλινική ψυχολογία και πολιτικές επιστήμες-marketing στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Αθηνών Southeastern College. Φοίτησε στο Ramsgate University School of Language, στο Λονδίνο, προκειμένου να τελειοποιήσει τις γνώσεις της στην Αγγλική γλώσσα. Επίσης έχει σπουδές στη Γαλλική γλώσσα.
Κατόπιν επανασυμμετοχής της στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του έτους 2023 έγινε επιτευκτή η εισαγωγή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στο Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ( ΕΚΠΑ ).
Κατέχει πιστοποιήσεις με εξειδίκευση στην Προαγωγή Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων, Αγωγή και Προαγωγή Σεξουαλικής Υγείας στο Σχολικό Περιβάλλον, και Προπονητική Ζωής – Οικοθεραπέια από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.
Επίσης κατέχει πιστοποιήσεις στην Σχολική Ψυχολογία, Ενταξιακή Εκπαίδευση – Ειδική Αγωγή και Παράλληλη Στήριξη, Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και Υποστήριξη Προσφύγων Μεταναστών , Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων, Οργάνωση και Σχεδιασμός Διδασκαλίας σε Ενηλίκους και Ανήλικους Εκπαιδευομένους, Υποστήριξη Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού – Ανάπτυξη Προσωπικών Δεξιοτήτων σε Εργασία και Εκπαίδευση, Μαθητές – Έφηβοι Αποτελεσματική Διαχείρηση του Σχολικού Άγχους.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την εξειδίκευση της σε θέματα εκπαίδευσης, διαπροσωπικών σχέσεων, αυτογνωσίας, θετικής ψυχολογίας, παιδοψυχολογίας, σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, ειδικής αγωγής, φιλοσοφίας, αθλητισμού, τέχνης και πολιτισμού.
Είναι κάτοχος πιστοποίησης γνώσης Πληροφορικής και Χειρισμού Η/Υ του Unicert Primary (microsoft, word, excel, power point, χρήση internet).
Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον ιδιωτκό τομέα και την περίοδο 2009 -2021 ασχολήθηκε με το Real Estate καθώς διατηρούσε κτηματομεσιτικό γραφείο στην περιοχής της Βάρης , στην διάρκεια του οποίου είχε παρακολουθήσει τα προγράμματα επιμόρφωσης Remax Quick Start Code of Ethics, Keller Williams Real Estate Ignite, Στοιχεία Εισαγωγής στο Δίκαιο και Στέλεχος Γραμματειακής Υποστήριξης Νομικών Επαγγελμάτων.
Είναι ενεργό μέλος του Επιμορφωτικού Συλλόγου Βάρης από το 2015 και έως σήμερα διετελεί μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Επίσης είναι ενεργό μέλος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Βάρκιζας, και από το 2015 – 2019 και το 2022 έως σήμερα διετελεί μέλος του διοικητικού συμβουλίου.
Η ενασχόληση της με τα κοινά ξεκίνησε το 2014 ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Στις δημοτικές εκλογές του 2019 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “ Βάρη -Βούλα-Βουλιαγμένη Πόλη για να ζείς “ του νυν Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, όπου εξελέγη Α΄ Αναπληρωματικό Μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Βάρης και από τον Μαίο του 2023 είναι Μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Βάρης.
Ασχολείται εθελοντικά σε ανθρωπιστικές δράσεις του Δήμου, της Καθαριότητας και του Αυτοτελούς Τμήματος της Πολιτικής Προστασίας. Συμμετείχε στο σεμινάριο του Δήμου ''Διαλογή στην Πηγή στην Κατεύθυνση μιας Κοινωνίας Μηδενικών Αποβλήτων'' και στην επιμόρφωση ''Διαχείρηση Καταστροφών και Κρίσεων στομ Τομέα του Περιβάλλοντος'' του Κέντρου Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Η αγάπη της για την πόλη και τα κοινά σηματοδοτούν την εκ νέου υποψηφιότητα της στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Βάρης.
Άλλωστε όπως έχει πεί και ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής : '' Η πολιτική δεν είναι επάγγελμα, είναι αποστολή ''