ΣΚΟΥΡΤΗ ΤΣΟΚΑΝΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ (ΛΙΛΗ)
Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Τηλ. 6949 429 453
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

skourti_lily

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τη Βάρη την γνωρίζει από την παιδική της ηλικία, αρχικά για παραθερισμό και αργότερα σαν μόνιμη κατοικία των γονέων της. Η αγάπη της για την περιοχή ήταν και η αιτία που αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα με την οικογένειά της στη Μηλαδέζα.
Σπούδασε παιδαγωγικά στη «Σχολή Νηπιαγωγών Αθηνών» και αργότερα στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο «Τμήμα Εκπαίδευσης & Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία». Στη συνέχεια ολοκλήρωσε διετή μετεκπαίδευση στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στις Επιστήμες της Αγωγής.
Υπηρέτησε σε νηπιαγωγεία των Δήμων Βούλας, Βουλιαγμένης καθώς και του Δήμου Γλυφάδας ως διευθύντρια.
Εκλεγμένη σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Βάρης με αρμοδιότητα στα πολιτιστικά. Είναι παντρεμένη με την Δημήτριο Τσόκανο (Μηχανικό Αεροσκαφών Ο.Α.) και μητέρα δύο αγοριών: του Νικόλα (πτυχιούχου της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ και κατόχου μεταπτυχιακού στη Γλωσσολογία και στην Τεχνητή νοημοσύνη στο Βερολίνο) και του Χρήστου (πτυχιούχου του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου).
Το ενδιαφέρον της για τον συνάνθρωπο την οδήγησε να συμμετέχει ενεργά στο φιλόπτωχο έργο Ενοριακού Ναού της περιοχής μας. Η αγάπη της για τον πολιτισμό και τις τέχνες την ώθησε να γίνει μέλος στη Θεατρική Ομάδα του Δήμου μας «Άλλη πλευρά, καθώς και στη Μικτή Χορωδία Βουλιαγμένης.
Πιστεύει στη δύναμη της ενεργούς συμμετοχής του κάθε δημότη στα κοινά για μια πόλη που αξίζει να ζεις.
Στόχος της είναι η συνδρομή στην επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τους δημότες μας, καθώς και η ανάδειξη και προώθηση του πολιτισμού σε κάθε πτυχή του.