ΔΑΒΑΡΗ ΕΛΕΝΗ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6936 622 318
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web Site    Facebook    Instagram   

DAVARI_ELENA

Η Έλενα Δάβαρη είναι επιχειρηματίας, εκδότρια, διευθύντρια δημιουργικού και στρατηγικής επικοινωνίας, με ΜΒΑ και MA στο design και στις εφαρμοσμένες τέχνες.

Με πολύπλευρες σπουδές και ευρύ γνωστικό αντικείμενο ηγείται της δημιουργικής ομάδας, “davaris creative - advertising publishing”, γνωστής στο χώρο των ταξιδιωτικών εκδόσεων από το 1965, και τα τελευταία 20 χρόνια και στο χώρο της διαφημιστικής επικοινωνίας και της διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Καθ' όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας, έχει συνεργαστεί με εταιρείες και οργανισμούς με ηγετική θέση στους τομείς λειτουργίας τους. Επίσης έχει σχεδιάσει πολιτική επικοινωνία και καμπάνιες υποψηφίων για τις δημοτικές και εθνικές εκλογές.

Είναι ομιλήτρια σε συνέδρια που άπτονται θέματα επικοινωνίας και πολιτισμού. Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις καλλιτεχνικής φωτογραφίας και σαν πρωταθλήτρια Ελλάδος στο καλλιτεχνικό πατινάζ, έχει πραγματοποιήσει σκηνογραφικές και σκηνοθετικές παραγωγές στον αντίστοιχο χώρο.

Είναι μέλος του Πανελληνίου συνδέσμου διοργανωτών συνεδρίων (HAPCO) και μέσα στο portfolio της συγκαταλέγονται θεματικές εκδηλώσεις, συνέδριά και η παρουσία εταιρειών σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με βάση τις γνώσεις και την εμπειρία της επιθυμεί να συνεισφέρει στο δήμο μας και στην τοπική κοινωνία, σε θέματα πολιτισμού, παιδείας αθλητισμού και σε όποιο άλλο κοινωνικό θέμα είναι αναγκαία η στρατηγική σκέψη, η οργανωμένη προσπάθεια και η αποτελεσματικότητα.