ΖΗΣΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)
Τεχνολόγος-Ακτινολόγος

Τηλ. 6944 377 751
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook    Instagram    LinkedIn

zisakis_tasos

Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στη Βούλα από το 1989. Φοίτησε στο 3ο Δημοτικό σχολείο Βούλας, στο 2ο Γυμνάσιο Βούλας και αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Βούλας. Είναι παντρεμένος με τη φυσικοθεραπεύτρια Ντιάνα Καραγιάν και έχουν δύο κόρες.
Εργάζεται ως τεχνολόγος-ακτινολόγος στο Γ.Ν. Ασκληπιείο Βούλας στο τμήμα του αξονικού τομογράφου. Έχει εργαστεί στο Γ.Ν. Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» και στον ιδιωτικό τομέα στο διαγνωστικό κέντρο Affidea Βάρης. Παράλληλα, είναι ακαδημαϊκός υπότροφος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής παρέχοντας κλινικό και ερευνητικό έργο και είναι υπεύθυνος για την εκπαίδευση προπτυχιακών φοιτητών του τομέα Ακτινολογίας και Ακτινοθεραπείας του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Ραδιολογίας-Ακτινολογίας του ΤΕΙ Αθήνας (νυν Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής). Κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών (MSc) στη «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και στις «Σύγχρονες Εφαρμογές στην Ιατρική Απεικόνιση» από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά. Έχει συμμετάσχει και έχει παρουσιάσει επιστημονικές εργασίες σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια.
Είναι αναπληρωματικό μέλος στην Ένωση Τεχνολόγων Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας Ελλάδας-ΝΠΔΔ. Μέλος στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Γραμματέας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού σχολείου Βούλας και αντιπρόσωπος του σχολείου στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
Αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου να είναι υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη-Πόλη για να ζεις». Για αυτό το σκοπό επιθυμεί να βοηθήσει σε ευαίσθητους τομείς όπως της υγείας και της παιδείας και να συμβάλει στο έργο της Δημοτικής αρχής για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου.