ΚΛΗΜΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6945 369 299
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

klimis_stelios

Ο Στέλιος Κλήμης γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και κατοικεί στη Βούλα από το 1975.
Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Χρονοπούλου γυμνάστρια στο επάγγελμα και είναι πατέρας τριών παιδιών.
Όντας ενεργό μέλος και πρόεδρος στους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων (2ο Νηπιαγωγείο Βούλας, 2ο Δημοτικό Βούλας και 1ο Γυμνάσιο Βούλας) από το 2015 έως και σήμερα με πολλαπλές και ποικίλες δράσεις και δραστηριότητες στο ενεργητικό του σε τοπικό, αλλά και πανελλαδικό επίπεδο, για γονείς και μαθητές, έφερε έναν διαφορετικό αέρα στο θεσμό των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων συμμετέχοντας και ο ίδιος στα καλλιτεχνικά δρώμενα αυτών.
Η ανάγκη του να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο μέσω των Συλλόγων, τον ώθησε να ασχοληθεί και με τα κοινά της πόλης μας, καθώς θεωρεί πως η παιδεία, ο αθλητισμός και ο πολιτισμός, είναι από τους βασικούς πυλώνες μίας σύγχρονης κοινωνίας, άλλωστε, με αυτά διέπρεψαν κατά την άποψή του και οι αρχαίοι Έλληνες.
Εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος στη Δ. Ε. Βούλας από το 2019 χωρίς καμία απουσία από τα Συμβούλια καθ’όλη την τετραετία, ψήφιζε κατά συνείδηση και με βάση το κοινό συμφέρον σε όλα τα θέματα που προέκυπταν.
Είναι επίσης, ενεργό και τακτικό μέλος του συμβουλίου της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου από το 2019 έως και σήμερα.
Βρίσκεται διαρκώς σε επαφή με τους πολίτες, χωρίς να τον περιορίζει η Δημοτική ενότητα που εκλέχθηκε, για να μπορεί να αφουγκράζεται και να δίνει λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν, ή σε αυτά που χρίζουν βελτίωσης, καταθέτοντας προτάσεις για έρευνα και μελέτη από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Η άψογη και αμοιβαία συνεργασία καθ’όλη τη διάρκεια της τετραετίας με τον Δήμαρχο Κο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, τον ώθησε να ενσωματωθεί στην παράταξή του "Πόλη για να ζεις". Όραμά του είναι ο Δήμος μας να προοδεύει διαρκώς σε όλα τα επίπεδα και να βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα ζωής των πολιτών του σε καθημερινή βάση.
Επίσης, διατηρεί μία δημόσια ομάδα στα Μ. Κ. Δ. με τίτλο "ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ", δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να αναρτούν και να εκφράζουν την άποψή τους για θέματα που αφορούν κυρίως την πόλη μας.