ΜΑΓΕΙΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αεροσυνοδός - Καθηγήτρια Αγγλικών

Τηλ. 6974 452 928
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

maggeira_eva

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Αρτάκη Χαλκίδας, πήγε στα σχολεία εκεί και αποφοίτησε από το γενικό λύκειο Μιχελή. Συμμετείχε πάντα από μικρή και για πολλά χρόνια σε χορευτικούς συλλόγους (λύκειο Ελληνίδων), σε πολιτιστικούς συλλόγους ,στην δημιουργία ραδιοφωνικών εκπομπών και γενικότερα σε εκδηλώσεις ,πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα με σκοπό την ανάδειξη της πόλης της.
Είναι κάτοχος πτυχίου PROFICIENCY με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος της διδασκαλίας αγγλικής γλώσσας ,κάτοχος πτυχίου γαλλικής γλώσσας CERTIFICAT όπως επίσης και ECDL.
Έχει πιστοποίηση καθηγητών αγγλικής γλώσσας ENGLISH METHODOLOGY CERTIFICATE όσων αφορά στην μεθοδολογία διδακτικής και διδασκαλίας από την HAU.
Εργάσθηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία από το 1992-2010 και στην συνέχεια σπούδασε σε σχολή την επιστήμη της Διατροφής και Διαιτολογίας.
Διεκπεραίωσε την πρακτική της με άριστα στο πολεμικό ναυτικό νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ) όπου και εργάσθηκε για ένα χρόνο 2018-2019 εθελοντικά στο τμήμα κλινικής Διατροφής. Έχει εκπονήσει με επιτυχία εργασίες και περιστατικά κλινικών νοσημάτων συσχετιζόμενα με την διατροφή όπως νεφροπάθεια, σακχαρώδης διαβήτης, νόσος Crohn κ.α. Στην συνέχεια εργάσθηκε εθελοντικά για σύντομο χρονικό διάστημα, λόγω συγκυρίας covid 19, στο τμήμα κλινικής Διατροφής του MEDITERRANEO HOSPITAL Γλυφάδας.
Έχει παρακολουθήσει και παρακολουθεί πανελλήνια συνέδρια κλινικής διατροφής και πολλά σεμινάρια κλινικών νοσημάτων, ψυχολογίας, παχυσαρκίας καθώς επίσης σεμινάριο διαχείρησης γεωργικών επιχειρήσεων με φορέα υλοποίησης το Ευρωπαικό Κοινωνικό Ταμείο . Υπήρξε επίσης διοικητικό μέλος με οργανωτική δράση σε καλλιτεχνική εταιρεία Κοιν.Σεπ με την επωνυμία ‘TRII ART HUB’.
Ζει μόνιμα στην Βούλα από το 2005,είναι δημότης και συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις του Δήμου.
Υπέρμαχος της σωστής διατροφής και άθλησης ,του πράσινου, της γειτονιάς, της ανθρώπινης πλευράς επιθυμεί και θέλει πολύ να εργασθεί για μια πόλη όπου οι πλατείες, τα πεζοδρόμια, τα πάρκα, οι παραλίες, οι δημόσιοι χώροι θα είναι ο τόπος συνάντησης των ανθρώπων της. Θα αναδεικνύει την φιλόζωη πλευρά της, θα προάγει τον αθλητισμό, τον θεσμό του εθελοντισμού, την περιβαλλοντική προστασία, τον πολιτισμό. Για μια πόλη που αλλάζει μέσα στον χρόνο αλλά που πάντα σέβεται τα πλαίσια και την μορφή της αλλά και που πάνω απ όλα παραμένει ανθρωποκεντρική.
Πιστεύει σε όλα αυτά που ενώνουν και κάνουν πιο δυνατούς τους ανθρώπους , σε όλα αυτά που στοχεύουν σε μια διαβίωση με ασφάλεια και δημιουργούν τις προυποθέσεις μιας πόλης για να ζεις !