ΚΡΕΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Οικονομικός Σύμβουλος-Ελεύθερος Επαγγελματίας

Τηλ. 6944 747 474
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

krezos_nikos

Γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου του 1972 στην Βουλιαγμένη.

Είναι Δημότης Βουλιαγμένης και Μέλος του Ναυτικού Ομίλου Κατοίκων Βουλιαγμένης από το 1987, παντρεμένος με την Ψυχολόγο Ελίνα Δημητράκου, με την οποία έχουν ένα γιο.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Γλυφάδας το 1991 στο οποίο διετέλεσε Πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς Μαθητικού Συμβουλίου.

Από το 1981 υπήρξε αθλητής ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, με πολλές διακρίσεις σε ατομικό επίπεδο και ως μέλος της Εθνικής Ομάδας.

Υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό με τον βαθμό του Έφεδρου Ανθυπολοχαγού, ενώ το 2008 του αποδόθηκε ο βαθμός του Εφέδρου Υπολοχαγού.

Έως το 2014 εργάστηκε στην Alpha Bank ως Τραπεζικό Στέλεχος. Έως και σήμερα είναι Επιχειρηματίας και εργάζεται παράλληλα ως Ανεξάρτητος Οικονομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων, πιστοποιημένος από την Τράπεζα της Ελλάδος και από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Είναι μέλος Συνδέσμων και Φιλανθρωπικων Οργανώσεων (Σύνδεσμος Φίλων Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Unesco Νοτίων Προαστίων, Σύνδεσμος Μελών Ελληνικής Αστυνομίας κ.ά.) με σκοπό τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και συνανθρώπων που χρειάζονται βοήθεια. Για την εθελοντική του δράση, έχει βραβευτεί επανειλημμένα.

Από το 2020 κατέχει τον τίτλο του Επιστημονικού Διευθυντή Ασφαλείας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ.

Σήμερα είναι Τακτικό Μέλος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης καθώς και Ειδικός Σύμβουλος Δημάρχου Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης.

Είναι επίσης, Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας & Εθελοντισμού της Unesco Νοτίων Προαστίων καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Προστασίας & Εθελοντισμού του Πανελληνίου Συνδέσμου Φίλων Αρχιεπισκοπής Αθηνών.