ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ)
Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τηλ. 6944 714 352
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

kostopoulou_paraskevi

Είναι αρχιτέκτων μηχανικός μέλος του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος από το 2005.
Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμια της Οξφόρδης για την δημιουργία κατασκευών ενεργειακής απόδοσης και δεύτερο μεταπτυχιακό για τον πολεοδομικό – αστικό σχεδιασμό περί δημοσίων ανοιχτών εγκαταστάσεων και χώρων ανάπλασης.

Επαγγελματικά έχει εργαστεί στο Λονδίνο δυο έτη κατόπιν των μεταπτυχιακών σπουδών και στην Ελλάδα έως σήμερα ως ελεύθερος επαγγελματίας κατασκευαστικής εταιρείας οικογενειακής επιχείρησης, της archicon ate, μέχρι το 2015 όπου και επιλεκτικά χαμήλωσαν οι ρυθμοί εργασίας για να αφιερωθεί χρόνος στα δυο παιδιά της.
Απασχολήθηκε στο ΥΠΕΚΑ από το 2013 έως το 2015 πάνω στην νομοθεσία της αυθαίρετης δόμησης.
Η εργασία της έχει έδρα τα νότια προάστια εκτός των δημοσίων έργων και περιλαμβάνει τόσο το μελετητικό μέρος και την έκδοση αδειών τους όσο και την ολοκλήρωση και την πραγμάτωση των σχεδίων με την κατασκευή τους.
Η σταθερή διάρκεια στον τεχνικό χώρο της κατασκευής καθορίστηκε τόσο από την επιστημονική κατάρτιση και πολύ περισσότερο από την προσωπική επαφή και επαγγελματική συνείδηση στον πελάτη.

Δηλώνει μητέρα δυο υπέροχων παιδιών μονογονεϊκής οικογενείας με δημιουργική μαχητικότητα πάνω σε ήρεμη διάθεση όπως χαλιναγωγήθηκε από το μεγάλωμα των παιδιών της.
Τα παιδιά μεγαλώνουν με ειλικρινά – χρόνο- υπομονή και αγάπη, άξιες που καθόρισαν πολλούς τομείς της υπόλοιπης ζωής μας. Η αγάπη τους για την περιοχή που ζούμε, (κάτοικοι Βουλιαγμένης με δραστηριότητες σε Βάρη και Βούλα) και το δέσιμο τους με φίλους και εκπαιδευτικούς καθώς και οι δυο απασχολούνται σε δημόσιες εκπαιδευτικές μονάδες και συλλόγους είναι και ο βασικότερος λόγος της επιθυμητής συμμετοχής της στις φετινές δημοτικές εκλογές. Ως μητέρα και ενεργή επαγγελματίας πιστεύει πως μπορεί να συνεισφέρει σε πολλαπλούς τομείς του δήμου μας.