ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΑ)
Ιστορικός Ερευνήτρια

Τηλ. 6944 689 696
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook   

aggeloudaki_xara

Η Χαρά (Χαρίκλεια) Αγγελουδάκη Γκίκα γεννήθηκε στην Ικαρία το 1976. Ζει στην Βουλιαγμένη από το 2000 είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Αποφοίτησε από το λύκειο Ραχών Ικαρίας το 1993.Φοιτησε στο Ιόνιο πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στο τμήμα ιστορίας. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Αρθρογραφούσε για το περιοδικό istorika.gr. Έχει εργαστεί στο Ε.Λ.Ι.Α (Ελληνικό, Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο) για δύο χρόνια, ως ερευνητής και βοηθός του αείμνηστου Μάνου Χαριτάτου. Έχει συμμετάσχει στην έκδοση δύο βιβλίων (ιστορία των εκδοτικών οίκων στην Αθήνα μετά το 1950 και Ιστορία του Ελληνικού Μπισκότου). Έχει δεκαετή εργασιακή εμπειρία σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών και ήταν προϊσταμένη σε εταιρεία παροχής τεχνικών υπηρεσιών! Έκτοτε ασχολείται ιδιωτικά με την εκπαίδευση και την οργάνωση εκδηλώσεων.

Στα μαθητικά της χρόνια ήταν πάντοτε ενεργό μέλος του δεκαπενταμελούς και στο πανεπιστήμιο ενεργό μέλος φοιτητικής παράταξης. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Δυο χρόνια πρόεδρος στο νηπιαγωγείο της Βουλιαγμένης και τώρα Αντιπρόεδρος στο σύλλογο γονέων του δημοτικού βουλιαγμένης.

Πιστεύει ότι όλοι μας οφείλουμε να είμαστε ενεργοί πολίτες, πόσο μάλλον όταν αφορά τον τόπο που μένουμε. Θέλει να ασχοληθεί με τα πολιτιστικά γιατί δίνουν ποιότητα στην καθημερινότητα μας ,αλλά και με τα σχολεία της Βουλιαγμένης, γιατί πιστεύει ότι μπορούν να γίνουν πρότυπα μάθησης και αξιών.