ΚΟΥΤΡΑΣ ΦΩΤΗΣ
Συνταξιούχος ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας

sights

Γεννήθηκε στο Μικρό Περιστέρι Ιωαννίνων.
Είναι Πτυχιούχος Παιδαγωγικών στα Γιάννινα, Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ως Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας. Μετεκπαιδεύτηκε σε θέματα Radar στη Σχολή Ecole Nationale στην Τουλούζη της Γαλλίας και σε θέματα εκπαίδευσης στο Instilux Eurocontrol στο Λουξεμβούργο.
Ηταν
  εκπαιδευτής και υπεύθυνος Γραφείου εκπαίδευσης και σχεδιασμού εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε θέματα Εναέριας Κυκλοφορίας.
  ειδικός εξεταστής για απονομή ειδικοτήτων Πολιτικής Αεροπορίας.
  εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Eurocontrol σε θέματα Εναέριας Κυκλοφορίας.
  εκπρόσωπος της Ελλάδας στο NATO σε θέματα Πολιτικής Αεροπορίας.

Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του εκπολιτιστικού και φυσιολατρικού συλλόγου Χερώματος Βάρης «Ο ΝΥΜΦΟΛΗΠΤΟΣ». Υπήρξε για πολλά χρόνια Γ. Γραμματέας του Επιμορφωτικού συλλόγου Βάρης.

Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά. Είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Κούτρα και έχουν δυο παιδιά. Ζει μόνιμα στη Βάρη στον οικισμό του Χερώματος. Ο Φώτης Κούτρας είναι αυτοδημιούργητος. Δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός. Είναι όμως ένας ενεργός και ανήσυχος πολίτης, που βλέπει καθημερινά τα προβλήματα που απασχολούν όλους μας και ζητούν λύσεις. Για να συμβάλλετε στην από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής μας ζητά να εκφράσετε την εμπιστοσύνη σας με την ψήφο σας.

Τηλ. 6944186117
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook