ΚΡΕΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Οικονομικός Σύμβουλος-Ελεύθερος Επαγγελματίας

krezos_nikos

Ο Νικόλαος Κρέζος γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου του 1972 στη Γλυφάδα.
Είναι δημότης Βουλιαγμένης και μέλος του Ναυτικού Ομίλου Κατοίκων Βουλιαγμένης από το 1987.
Είναι παντρεμένος με την ψυχολόγο Ελίνα Δημητράκου και έχουν ένα γιο.
Αποφοίτησε από το λύκειο Γλυφάδας το 1991 όπου διετέλεσε και πρόεδρος του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου. Από το 1981 υπήρξε αθλητής ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, με πολλές διακρίσεις και μέλος της εθνικής ομάδας. Απολύθηκε απο το στρατό το 1994 με το βαθμό του ανθυπολοχαγού και το 2008 του απονεμήθει ο βαθμός του έφεδρου υπολοχαγού.
Από το 1995 εργάστηκε σαν στέλεχος στην Alpha Βank μέχρι και το 2014 όπου αποχώρησε οικειοθελώς με εθελουσία έξοδο και ασχολήθηκε ως οικονομικός σύμβουλος επιχειρήσεων πιστοποιήμενος από την Τραπεζα Ελλάδος και απο το Υπουργείο Οικονομίας καί Ανάπτυξης.
Είναι μέλος σε διάφορους συνδεσμούς και φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως στο Συνδέσμο Εφέδρων Αξιωματικών, στους Φίλους Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στην UNESCO Νοτίων Προαστίων και στο Σύνδεσμο Μελών Ελληνικής Αστυνομίας.
Έχει βραβευτεί από πολλούς οργανισμούς και συλλόγους για την εθελοντική του δράση. Επιθυμία του είναι να συμμετέχει ενεργά στα κοινά, μαζί με το δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, για την προστασία και ανάπτυξη της αγαπημένης μας πόλης δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Τηλ. 6944 747474
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook