ΦΩΤΑ ΟΛΓΑ
Δικηγόρος

Τηλ. 6937-636943
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γεννήθηκε στη Βούλα το 1978, με καταγωγή από την πανέμορφη και ακριτική Λέσβο.
Τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια τα πέρασε στη Βούλα, όπου και πήγε σχολείο, αρχικά στο 2ο Δημοτικό και στην συνέχεια στο 1ο Γυμνάσιο Βούλας. Υπήρξε κατά τα μαθητικά της χρόνια, δραστήρια στο προσκοπικό κίνημα.
Το 1996 αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Βούλας ως αριστούχος και εισήχθη στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εν συνεχεία απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στους Ο.Τ.Α και ομιλεί με επάρκεια διδασκαλίας τρείς ξένες γλώσσες (αγγλική, γαλλική, ισπανική). Κατά τη διάρκεια των νομικών της σπουδών, παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα θεωρητικής κατεύθυνσης αλλά και ξένων γλωσσών σε πολλά παιδιά της Βούλας.
Από το 2006 διατηρεί ιδιόκτητο δικηγορικό γραφείο επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα 13, στην Βούλα, ενώ εκπροσωπεί πλειάδα πολιτών του Δήμου μας, οι οποίοι για χρόνια την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, και ιδίως ενεργούς επιχειρηματίες της τοπικής αγοράς, καθώς και ναυτιλιακές εταιρίες με έδρα τη Βούλα. Τον Ιούνιο του 2013 παντρεύτηκε τον επίσης δικηγόρο Προκόπιο Κουφέλο του Μιχαήλ και δραστηριοποιούνται από κοινού στο γραφείο τους στη Βούλα.
Με στόχο την κοινωνική προσφορά στην τοπική αλλά και εν γένει κοινωνία, συμμετέχει σε πολλούς πολιτιστικούς, φιλανθρωπικούς και περιβαλλοντικούς φορείς.
Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της αυτών έλαβε μέρος σε πολλές εκδηλώσεις κοινωνικής συνειδητοποίησης / ευαισθητοποίησης, όπως και σε εκδηλώσεις του Κέντρου Unesco για την Ελλάδα με θέματα «Το δικαίωμα στην τροφή: παγκόσμια επισιτιστική κρίση και περιβάλλον» και «Υγιεινή Διατροφή – Μεταλλαγμένα Τρόφιμα – Ευκαιρίες και Κίνδυνοι».
Αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο σχετικά με θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των συμπολιτών της, επιδιώκοντας την ενημέρωση τους σε επίκαιρα νομικά ζητήματα.