Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010 00:00

Δελτίο Τύπου - Αποτέλεσμα των εκλογών

16/11/2010  
Δελτίο Τύπου

 Μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 14ης Νοεμβρίου, ο κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνδημότες μου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, αλλά και στους υποψηφίους του συνδυασμού «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλεις για να Ζεις». Το αποτέλεσμα των εκλογών μας έφερε στην πρώτη θέση στη Βούλα, ενώ παράλληλα μας αγκάλιασαν οι πολίτες της Βάρης και της Βουλιαγμένης.

Η επόμενη μέρα μας βρίσκει έτοιμους να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα των συμπολιτών μας, και συντεταγμένα να ασκήσουμε εποικοδομητική αντιπολίτευση. Οφείλουμε να σταθούμε αρωγοί σε κάθε θετική πρόταση της διοίκησης του νέου Δήμου, αλλά να αντιμαχόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις όποια ενέργεια αντιτίθεται στην ισομερή ανάπτυξη της πόλης μας και δεν είναι προς όφελος όλων των δημοτών.

Ο συνδυασμός μας, «Βάρης Βούλα Βουλιαγμένης – Πόλεις για να Ζεις», από χθες αποτελεί τη δημοφιλέστερη πολιτική πρόταση στο Δήμο Βούλας και αναμφισβήτητα είναι η ανερχόμενη δύναμη στη Βάρη και στη Βουλιαγμένη, Με 53% στη Βούλα, 45% στη Βάρη και 25% στη Βουλιαγμένη. Το γεγονός αυτό επιφορτίζει των σύνολο των μελών του με τη μεγάλη ευθύνη που καλείται από σήμερα να διαχειριστεί. Η ευθύνη αυτή μας υποχρεώνει να δηλώσουμε ενωμένοι, παρόντες, και αποφασισμένοι να εργαστούμε δίπλα, η απέναντι στη νέα Δημοτική Αρχή, κοντά στην κοινωνία, να μείνουμε πιστοί στις προγραμματικές μας θέσεις. Παράλληλα όμως είμαστε υποχρεωμένοι να αποτρέψουμε κάθε φαινόμενο, όπως δυστυχώς πολλά απ’ όσα ζήσαμε το τελευταίο διάστημα, που μας παραπέμπουν σε μεθόδους και πρακτικές του παρελθόντος, και να στρέψουμε το βλέμμα μας στο αύριο, και το μέλλον του νέου μας Δήμου

 

Το Γραφείο Τύπου

 

Last modified on Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010 22:40

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.